Merethe Røiland Nielsen
Merethe er rektor på PetXL Grooming Academy og leder for alle frisørene i PetXL. Hun har tatt kurs både i Norge og i utlandet oppgjennom årene og det første kurset ble tatt allerede i 1996. Den første hunden kjøpte hun for konfirmasjonspengene sine og nå har hun 5 herlige Jack Russell Terriere hjemme. Merethe har bred erfaring i napping av Jack Russel Terriere og har selv drevet med oppdrett av rasen siden 2012.

Therese Brekke
Therese er med i ledergruppen for frisører i PetXL og jobber som hundefrisør i PetXL Stavanger. Hun fikk sin grunnutdanning som hundefrisør av Merethe kort tid etter at Merethe åpnet sin salong i 2017. For å holde seg oppdatert har Therese også tatt flere fordypningskurs som workshop og webinarer. I tillegg til å være utdannet hundefrisør er hun utdannet spesialpedagog med førerskolelærer i bunn. På hverdagen driver hun mye med utstilling og noe rallylydighet og på hjemmebane har hun for tiden to Jack Russell Terriere.

Benedicte Ikki
Benedicte er med i ledergruppen for frisører i PetXL. Hun er utdannet hundefrisør både i Norge og Sverige og har tatt flere spesialiseringskurs både nasjonalt og internasjonalt. Tidligere er hun også utdannet dyrepasser fra Danmark og hundeinstruktør i Norge. Hun jobber til hverdag på PetXL Vestby, og driver aktivt med asian freestyle og kreativ grooming. Selv har hun 2 hunder og 4 katter som stadig er modeller til kreativt arbeid.

Elisabeth Moody
Elisabeth Moody startet med puddel allerede som 10-åring da hun fikk være
kennelhjelp hos en dame som drev med oppdrett av liten puddel. Hun startet
kort tid etter å klippe puddel og i 1990 startet hun sitt eget oppdrett. Til dags dato jobber Elisabeth som hundefrisør med spesialisering i pudler og har arbeidet med rasen i over 50år. Hjemme har hun nå 3 eldre pudler og hun sier hun tror aldri hun kommer til å skifte rase.

Camilla Sundfjord Stornes
Camilla er utdannet hundefrisør, innenfor terapihund ved NMBU på Ås og instruktør for besøksvenn med hund i Røde kors. Når hun ikke holder kurs for å utdanne besøkshunder, jobber hun som hundefrisør i salongen til PetXL Kristiansand. I tillegg til grunnutdanningen tar hun ekstra kurser for å holde seg oppdatert innenfor yrket. Hjemme har hun en puddel som hun trener aktivt rallylydighet med og har tidligere konkurrert i Weightpull og ble Norgesmester i klassen -25 ene året.

Anita Janson
Anita har drevet med hund siden 2008 og er utdannet hundemassør og fysioterapeut på hund. I 2014 startet hun sin egen bedrift, og til daglig arbeider hun som rehabiliteringsterapeut, hundemassør og trening av hund i basseng eller styrketrening av hund. Hjemme har hun 3 Jack Russell Terriere og en Groendal hun aktivt trener agility med. I tillegg holder Anita en del kurs med henhold til anatomi, massasje og styrketrening.

Maiken Iren Ringseth
Maiken er oppvokst med rasen cocker spaniel og har hatt rasen sammenhengende siden 2006. Hun driver aktivt med utstilling og har eget oppdrett av rasen. Hun startet tidlig å stelle og klippe egne hunder, først i hverdagsklipp, før hun begikk seg ut på utstillingsklipp. På utstilling stiller hun som regel mellom 2 og 4 hunder og har dermed de fleste hundene i utstillingsklipp året rundt. Nå steller hun både egne og andres hunder til hverdagsklipp og til utstilling.

Robert Torkildsen
Robert er utdannet fysioterapeut. I tillegg til å arbeide innen fagfeltet med fokus på ergonomisk utforming, driver han med HMS-rådgivning og holder kurs i bedriftsergonomi. Kursene tar blant annet for seg ergonomisk gjennomgang i henhold til arbeidssituasjonen, mestring og riktig fysisk aktivitet og bevegelse.

Veterinær fra VetXL
VetXL kombinerer høy faglig kvalitet og profesjonell behandling for å bli en ledende aktør innen dyrehelse i Norge. VetXL består av svært dyktige veterinærer, dyrepleiere og assistenter som skal gjøre din hverdag enklere. I tillegg til å tilby veterinærtjenester har flere avdelinger et rehabiliteringssenter med blant annet bassengtrening for kjæledyret ditt. Vi er så heldige å få en av VetXLs dyktige veterinærer til å undervise førstehjelp på hund for oss.

Translate »